Categoria: Premis

Lliurament de premis del Concurs d’Idees de la Unitat de Seguretat del Pacient de Can Misses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Patricia Gómez, s'ha reunit amb la coordinadora de la Unitat de Seguretat del Pacient de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i cap de la UCI, Paz Merino. En la trobada ha conegut de primera mà l'activitat que s'hi duu a terme per reduir riscos i augmentar la seguretat dels pacients, les darreres acreditacions de qualitat que han convertit tant a la Seguretat del Pacient com la UCI en referent estatal i l'estratègia que s'ha realitzat sobre humanització.

En el mateix acte, la consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Juli Fuster, han lliurat els premis del II Concurs d'Idees que convoca la Unitat de Seguretat del Pacient de l'Hospital Can Misses. En aquesta edició s'han presentat tretze propostes.

El jurat ha elegit la proposta de la infermera Ana María Ribas Ahumada titulada "Enfermera de enlace", destinada als pacients que tornen de Palma després d'una consulta, una intervenció quirúrgica o una prova. Aquesta proposta pretén reduir els errors de petició i les duplicitats de proves diagnòstiques i tractaments, reduir els desplaçaments a Palma i evitar demores, a més de millorar l'eficiència dels desplaçaments i dels resultats clínics.

També han estat reconeguts pel seu treball en la millora de la seguretat del pacient Irene Costa Daalmans, Eva María Jiménez Gracia, Ana López García, Carolina Giménez Niclós, Manuel Ángel García Fernández; Amelia Martínez Tàrrega, Ignasi Casas Ollé, Ana Martín Flores, María Nieves Costa Marín, Esperanza Méndez Serra i Fernando Becerril Moreno.

La consellera ha destacat "la qualitat de les propostes i l'enorme treball que duu a terme la Unitat de Seguretat del Pacient, que ens serveix d'exemple en matèria de seguretat del pacient".

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 23/11/2016]

[Foto: Hospital Can Misses. Unitat de Seguretat del Pacient]

Notícies relacionades a Infosalut
*01/12/2016 - Comencen les consultes del trastorn de l’espectre autista per a adults a l'Hospital Can Misses.
*29/11/2016 - Presentació a l'Hospital Can Misses de la biòpsia del gangli sentinella amb una nova tècnica.

Què en diu la premsa
*24/11/2016 Diario de Ibiza - La Unidad de Seguridad del Paciente saca pecho y pide recursos.