Categoria: Premis

El col·lectiu professional de la salut de Formentera rebrà la Medalla d'Or de Formentera 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El ple del Consell de Formentera, en sessió extraordinària, va aprovar dia 7 de juliol, per unanimitat, l’atorgament de les distincions honorífiques per l’any 2017 (Medalla d’Or de Formentera, Premis Sant Jaume i Fill adoptiu), l’entrega de les quals es farà en l’acte institucional que està previst per avui, 24 de juliol de 2017, a partir de les 20.30h a la Sala de Cultura (Cinema).

El ple ha decidit atorgar la Medalla d’Or de Formentera al col·lectiu professional de la salut de Formentera. D’aquesta manera es reconeix a totes aquelles persones que, des l’ampli ventall de l’àmbit sanitari, han vetllat i vetllen per l’atenció, l’assistència, el guariment i el benestar a l'illa de Formentera, i fer efectiu i concretar, d’aquesta manera, amb la seva tasca i dedicació, el dret universal de la salut.

El Reglament de Distincions Honorífiques va ser creat amb l’esperit i amb la voluntat d’homenatjar els ciutadans il·lustres de Formentera i de reconèixer-los públicament els mèrits i valors que els han caracteritzat; l’actitud de servei i la contribució, conscient o inconscient, que han fet en la societat formenterera.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 13/07/2017]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]

*24/07/2017 noudiari.es -Medalla de Oro de Formentera a los profesionales de la salud.