Categoria: Premis

L'Associació Ángeles sin Alas ha estat guardonada en els Premis Populars 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Associació "Ángeles sin Alas" ha estat guardonada en els Premis Populars 2017 que cada any atorga l’emissora de ràdio Cope Mallorca.

S’ha destacat la tasca que realitza aquesta associació sense ànim de lucre creada l’any 2013 per millorar la qualitat de vida de l’infant malalt i la de la seva família.

L’Associació col·labora estretament amb la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques de l'Hospital Universitari Son Espases.

Des de l’any 2013, Son Espases disposa d'una Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques, de referència per a tota la Comunitat Autònoma. Actualment, està formada per set professionals: tres pediatres, dues infermeres especialitzades en pediatria, una psicòloga i una treballadora social de l’Equip d’Atenció Psicosocial (EAPS) de l’Hospital Sant Joan de Déu, de l’Obra Social “la Caixa”.

 

 

Cada any, les professionals de la Unitat atenen una trentena de casos nous, majoritàriament de pacients amb alguna malaltia neurològica i, anualment, presten assistència a devers vuitanta infants. La tasca consisteix a oferir una atenció integral als infants i al seu entorn i donar resposta a les necessitats que puguin tenir. Sempre que és possible, intenten que l’atenció dels infants sigui a domicili.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 28/11/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]