Categoria: Premis

Infermeria de Son Espases ha estat guardonada amb el premi al millor pòster en el SEOQ-GECOP 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases ha estat guardonats amb el premi al millor pòster d’infermeria en el V Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia Quirúrgica i a la VII Reunió Internacional del Grup Espanyol de Cirurgia Oncològica Peritoneal, que s'han celebrat a Palma del 8 al 10 de novembre de 2017.

Fátima Enrique, Esperanza Ferrer, Íngrid Medina, Dolores Niebla, Ana Belén Martín, Patricia Hernández, Sebastiana Lladó, Lourdes Ayala, Sonia Mora i Óscar Pérez, infermers de Son Espases, han estat premiats pel seu treball titulat: "Estudio de calidad de vida en pacientes con carciomatosis peritoneal, después de cirugía citorreductora con HIPEC".

Es tracta d'un estudi sobre la qualitat de vida dels pacients amb una carcinomatosi peritoneal després d’una cirurgia citorreductora amb la tècnica HIPEC.

Més de dos cents professionals, entre els quals hi havia destacats especialistes nacionals i internacionals de cirurgia oncològica, van participar en aquesta reunió organitzada per la Unitat de Cirurgia Oncològica Peritoneal de Son Espases, coordinada pel Dr. Rafael Morales, que va ser tot un èxit.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 30/11/2017]

[Fotos: Hospital Universitari Son Espases]

*16/11/2017 - Professionals de Son Espases, Son Llàtzer i Mateu Orfila participen en el SEOQ-GECOP 2017.