Categoria: Formació continuada

Dermatologia de Son Espases organitza el 17th ESPD Annual Meeting a Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Del 19 al 21 d'octubre de 2017 se celebrarà el 17th Annual Meeting of the European Society for Pediatric Dermatology (ESPD) a l'Hotel Melià Palas Atenea de Palma.

Ana Martín-Santiago, dermatòloga de l'Hospital Universitari Son Espases i coordinadora del Grup Espanyol de Dermatologia Pediàtrica (GEDP) de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV), dirigeix el Comitè Organitzador Local de la Reunió.

Es tracta de l'esdeveniment anual més important d'abast europeu de dermatologia pediàtrica, amb un nivell científic molt elevat. S'hi presentaran 46 ponències, 150 pòsters i 20 comunicacions orals. A més, es faran 7 sessions plenàries i 3 simpòsiums. En aquest enllaç podeu consultar el programa complet.

Aquesta Reunió comptarà amb una alta participació, ja hi ha més de 600 inscrits, de més de 53 països de procedència. Per als assistents serà una magnífica oportunitat per adquirir, consolidar i actualitzar informació científica rellevant i útil per a la pràctica clínica, així com una bona ocasió per compartir experiències i coneixements amb els principals líders de la dermatologia pediàtrica europea.

El Servei de Dermatologia de Son Espases hi participarà amb 12 pòsters, alguns dels quals en col·laboració amb altres hospitals o amb altres serveis de l'Hospital, com ara Anatomia Patològica, Pediatria, Immunologia, Genètica, Radiologia, etc.

A més, la Reunió de la Happle Society de 2017, una sessió científica multidisciplinar en què es comparteixen les novetats clíniques o genètiques del mosaïcisme cutani, també es durà a terme a Palma, el dia 19 d'octubre al matí.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Infosalut]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*24/10/2017 - Son Espases, Manacor, Inca, Son Llàtzer i Can Misses participen en el 17th ESPD Annual Meeting.