Categoria: Formació continuada

Cursos de llengua catalana per al personal del Servei de Salut. Octubre 2018-gener 2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) i l’Institut d’Estudis Baleàrics organitzen cursos gratuïts de català per al personal del Servei de Salut (octubre 2018-gener 2019).

Els cursos començaran dia 8 d’octubre i acabaran la setmana del 25 de gener, i es duran a terme als hospitals públics per facilitar l’assistència.

El termini d'inscripció serà del 18 al 26 de setembre de 2018 (ambdós inclosos). El 4 d'octubre de 2018, l’Institut d’Estudis Baleàrics publicarà la llista d’admesos.

S'impartiran cursos dels nivells següents: A1/A2 (curs d'acollida), B1, B2 i C1. Els cursos seran presencials, semipresencials i a distància.

Un cop acabat el curs, s’expedirà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit al 80 % de les hores presencials.

Els cursos de català serveixen de preparació per als exàmens oficials que organitza la Direcció General de Política Lingüística, que fa dues convocatòries l’any (gener i maig).

Per a més informació, podeu consultar l'Oferta de cursos IB-Salut 2018.

També podeu posar-vos en contacte amb Marilena Barrales, del Servei de Planificació Lingüística del Servei de Salut (Tel. 971 17 56 00, A/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. Servei de Planificació Lingüística. 14/09/2018]

[Foto: Infosalut]