Categoria: Formació continuada

Finalitza el termini d'inscripció als cursos de català, amb la creació de més grups i 1.711 matriculats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics, perseguint el seu objectiu de fomentar la llengua i la cultura de les Illes Balears, va presentar l’oferta de cursos de llengua catalana de l’octubre al gener de 2019. El termini d’inscripció va romandre obert des del 3 de setembre fins al 14 de setembre.

En aquesta convocatòria el total de persones inscrites als cursos de llengua catalana ha estat de 1.711 matriculats, mantenint el nombre d’inscrits d’altres convocatòries, i superant els inscrits de l’edició del 2016, quan es van inscriure 1.667 persones. El nombre de places per a cada nivell és limitat, i aquestes s’han anat cobrint seguint l’ordre de recepció dels documents que fan efectiva la inscripció.

14 grups més dels prevists incialment

A Palma, s’impartiran en la modalitat presencial: 7 cursos d’A1, 5 cursos d’A2, 7 cursos del nivell B1, 5 del nivell B2, 5 cursos del C1 i 1 curs del nivell C2. En la modalitat semipresencial, hi haurà 5 cursos del nivell C1, 3 del nivell C2 i 2 dedicats al Llenguatge Administratiu (LA). Els diferents cursos s’impartiran a Palma Formació Mercat Camp Redó i Palma Formació Son Malferit, a l’IES Ramon Llull i a l’IES Politècnic i al Centre Flassaders.

A Inca s’impartirà un curs del nivell B2, al Centre de Professors d’Inca en modalitat semipresencial. I, a Llucmajor, al CEIP Rei Jaume III, hi haurà un curs del nivell B2 i un del nivell C1, també en la modalitat semipresencial.

A Eivissa, els cursos s’impartiran a l’IES Sa Colomina, i hi haurà 1 curs per cada nivell (A1, A2, B1, B2, C1 i C2), excepte LA, en la modalitat presencial.

Els nivells que es faran a distància, són el B2, el C1 i el C2, amb un curs per a cada nivell.

Informació sobre els cursos

Els cursos tindran una durada de 3 mesos i dues setmanes, i s’impartiran des de la setmana del 8 d’octubre fins al 21 de gener de 2019.

A la convocatòria s’han ofert cursos de català en tots els nivells: A1, A2, B1, B2, C1, C2 i La (dedicat al llenguatge administratiu).

Els cursos dels diferents nivells es poden estudiar en modalitat presencial, semipresencial o a distància (en línia).

[Font: Conselleria de Cultura, Participació i Esports. 19/09/2018]

[Foto: Conselleria de Cultura, Participació i Esports]

*10/09/2018 - La Conselleria de Cultura ha publicat l’oferta de cursos de llengua catalana. Octubre 2018-gener 2019.