Categoria: Institucions sanitàries

L'Associació per a la Rehabilitació de Laringectomizats celebra el novè aniversari a l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Associació per a la Rehabilitació de Laringectomizats de la comarca de Llevant, que té com a objectiu principal ajudar les persones afectades per càncer de laringe i els seus familiars, ha celebrat el novè aniversari a l'Hospital de Manacor. L'esdeveniment ha tengut lloc a la sala polivalent d'aquest Hospital, amb la presència d'una àmplia representació dels socis i dels seus familiars.

En l'acte de celebració, la gerent de l'Hospital, Catalina Vadell, ha assenyalat la feina que duen a terme els membres de l'associació com a model i exemple per les persones que han estat operades recentment. També ha manifestat el compromís de suport i col·laboració amb aquesta associació. D'altra banda, l'Ajuntament de Manacor ha estat representat per Maria Bel Bauçà, dels serveis socials. Finalment, el president de l'Associació, Enrique Herrera, també ha dirigit unes paraules a les persones assistents per destacar la col·laboració de l'Hospital, molt especialment del Servei d'Otorinolaringologia.

El Dr. Bartomeu Ramis, cap del servei, ha fet menció a la feina que es fa conjuntament amb aquests pacients i els seus familiars.

[Font: Hospital de Manacor. 20/05/2016]

[Foto: Hospital de Manacor]