Categoria: Institucions sanitàries

Es regula la participació i el funcionament de l'Escola de Salut Pública de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 315, de 28 de desembre de 2017, s’ha publicat la Resolució de la Secretaria General Tècnica, per la qual es publica el Conveni de col·laboració subscrit entre el Consell Insular de Menorca, el Govern de les Illes Balears, la Universitat de les Illes Balears i la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, per regular la participació en l'organització i el funcionament de l'Escola de Salut Pública de Menorca (ESPM), creada l'any 1989.

L'objecte d'aquest conveni és regular la participació de les diferents entitats signatàries en l'organització i el funcionament de l'ESPM, així com establir la seva estructura acadèmica i organitzativa, la qual vol fomentar l'estudi i la promoció de la salut pública, basada en la innovació i en l'evidència científica, i alhora compromesa amb els problemes de salut de la població i el context social en el qual s'originen.

El Consell Insular de Menorca és l'entitat organitzadora principal de l'ESPM. Per tant, li correspon el paper de promotor i organitzador més destacat de l'ESPM en els termes previstos en el conveni i en les seves possibles addendes.

La celebració de l'ESPM es durà a terme cada any en la segona quinzena de setembre.

Fora d'aquestes dates, es podran dur a terme noves activitats promogudes pel Consell Acadèmic de l'ESPM.

Aquestes activitats hauran de ser autoritzades pressupostàriament pel Consell Insular de Menorca prèviament a la seva realització.

[Font: BOE. Núm. 315. 28/12/2017]

[Foto: Infosalut]