Categoria: Qualitat

Pla Estratègic de Son Espases: anàlisi de la situació i definició dels eixos estratègics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Continuen les reunions de feina per elaborar el Pla Estratègic de l'Hospital Universitari Son Espases. Els membres del Grup Impulsor i altres professionals de l’Hospital s’han reunit per definir els eixos estratègics del Pla a partir de l’anàlisi de situació.

En una jornada molt participativa, s’ha treballat sobre quina hauria de ser la visió de l’Hospital i sobre com es vol que sigui Son Espases d’aquí a deu anys: un hospital accessible, amb vocació de servei, adaptat a les noves necessitats de la població, que estigui centrat en el pacient i que el pacient se senti implicat. Tot seguit, s’ha revisat el DAFO, que s’ha fet a partir del centenar d’entrevistes efectuades a treballadors, a usuaris i a professionals de l’àmbit de la salut.

A partir d’aquesta anàlisi, s’han definit 6 eixos estratègics: Gestió Clínica, Eficiència i Sostenibilitat, Aliances i relacions amb l’exterior, Relacions amb l’usuari, Professionals i Innovació. Per a cada eix, es constituirà un grup de feina que serà l’encarregat de desenvolupar les línies i les accions que constituiran el Pla Estratègic.

El desenvolupament del Pla Estratègic es du a terme a través d’un procés participatiu per enfocar Son Espases cap al futur d’una manera adequada, efectiva i sostenible en aquest entorn d’evolució. Un model de participació que ha de donar legitimitat a la definició de l’estratègia.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 10/10/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*28/09/2017 - Més d'un centenar de persones han participat ja en l'elaboració del Pla Estratègic de Son Espases.
*24/07/2017 - S'ha constituït el comitè impulsor del Pla Estratègic de Son Espases.