Categoria: Qualitat

Son Espases garanteix el dret de conciliació familiar als seus professionals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases vol fer constar que garanteix la conciliació familiar als seus professionals, com no pot ser de cap altra manera. De fet, actualment 585 professionals que depenen de la Direcció d’Infermeria tenen autoritzada una reducció de jornada, cosa que afavoreix la conciliació de la vida laboral i la familiar.

El 2 de novembre de 2017, la Direcció d’Infermeria va enviar una nota interna a totes les supervisores d’àrea i d’unitat d’infermeria per informar que les reduccions de jornada sol·licitades per als dies 24, 25, 26 i 31 de desembre; 1, 5 i 6 de gener, i Dijous Sant, Divendres Sant i Segona Festa de Pasqua es valoraran juntament amb les peticions de festiu sol·licitades per la resta de professionals de cada unitat. Es tracta, doncs, que tots els professionals puguin gaudir d’aquests dies festius en igualtat de condicions, de manera que no tenguin preferència els professionals que demanen la reducció de jornada. Aquesta mesura garantirà la conciliació familiar de tots els professionals i, paral·lelament, una atenció sanitària excel·lent als pacients.

Els dies 13 i 14 de novembre, el director i els quatre subdirectors d’infermeria s’han reunit amb tots els sindicats representats en la Junta de Personal. En les reunions s’ha insistit que aquesta mesura afecta exclusivament 10 dies de l’any i que respon a la intenció, d’una banda, que tots els professionals puguin tenir la possibilitat de gaudir d’aquests dies festius en igualtat de condicions i, d’una altra banda, de garantir l’assistència sanitària d’acord amb els estàndards de qualitat i d’excel·lència.

[Fonts: Conselleria de Salut. 14/11/2017 - Hospital Universitari Son Espases. 15/11/2017 ]

[Foto: Infosalut]