Categoria: Recursos humans

Nou director de Recursos Humans i Relacions Laborals de l'IB Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), Juli Fuster, ha nomenat Gabriel Lladó Vidal com a nou director general de Recursos Humans i Relacions Laborals del Servei de Salut.

Lladó ha pres possessió del càrrec en substitució de Guadalupe Pulido, que el passat mes de juliol va ser nomenada nova secretària general de la Conselleria de Salut.

Nascut a Palma fa 46 anys, és llicenciat en dret per la Universitat de les Illes Balears i fins al nomenament com a director de Recursos Humans del Servei de Salut era administrador de la Clínica Mutua Balear, de la qual també havia estat director de Prestacions entre els anys 2008 i 2013.

El nou director de Recursos Humans ha ocupat diversos càrrecs en l'àmbit de la sanitat pública de les Illes Balears, com ara subdirector de personal del Servei de Salut (2002-2003) i secretari general i director de Recursos Humans de Gestió Sanitària de Mallorca (GESMA) de l'any 2000 al 2002. A més, Lladó ha estat subdirector de Gestió economicofinancera de l'Hospital Universitari Marqués de Valdecilla (Santander), centre de referència de Cantàbria, entre els anys 2004 i 2006.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 22/08/2016]

[Foto: IB-Salut]

23/08/2016 Diario de Mallorca - Gabriel Lladó, nuevo director de Personal del IB-Salut.
*22/08/2016 Ara Balears - Gabriel Lladó és el nou responsable de Recursos Humans de l'IB-Salut.
*22/08/2016 Última Hora - Gabriel Lladó, nuevo director de Recursos Humanos del IB-Salut.