Categoria: Recursos humans

Isabel Flórez és nomenada directora de l'Institut Balear de Salut Mental de la Infància i l'Adolescència

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut ha nomenat Isabel Flórez nova directora de l'Institut Balear de Salut Mental de la Infància i l'Adolescència (IBSMIA). Des de 2011 és la coordinadora de la Unitat d'Hospitalització de Psiquiatria d'Adults de l'Hospital Universitari Son Espases.

Nascuda a Madrid l'any 1964, la nova directora és llicenciada en medicina i cirurgia general per la Universitat Autònoma de Madrid i es va especialitzar en psiquiatria. És doctora en ciències mèdiques bàsiques per la Universitat de les Illes Balears i té un postgrau en salut mental i intervencions psicològiques amb immigrants, refugiats i minories. A més, és autora de diverses publicacions relacionades amb la salut mental.

L'IBSMIA és l'organisme responsable de l'avaluació, del diagnòstic i del tractament de tots els infants i joves de les Illes Balears afectats per algun trastorn mental greu. S'ubica a l'Hospital Universitari Son Espases i gestiona l'atenció especialitzada de pacients del conjunt de les Illes Balears. Els professionals de l'IBSMIA varen atendre un total trenta-vuit mil pacients al llarg de 2015, però quatre mil en varen ser nous.

Flórez substitueix en el càrrec Jaume Morey, a qui el Servei de Salut ha agraït la tasca i la dedicació al capdavant de l'IBSMIA al llarg dels darrers vuit anys. Morey continuarà acomplint funcions de psiquiatre infantil al Servei de Salut.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 01/12/2016]

[Foto: IB-Salut]