Categoria: Recursos humans

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears convoca una borsa d'auxiliar administratiu a Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 6, de 14 de gener de 2017, s'han publicat les Bases generals que han de regir el procés ordinari de selecció per cobrir de manera eventual o interina el lloc de treball que es generi a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (d'ara endavant, FBSTIB), en relació amb la categoria professional d'auxiliar administratiu (personal no sanitari) a l’illa de Mallorca.

El sistema de selecció serà el de concurs de mèrits.

Les sol·licituds per formar part en les proves selectives per a la borsa de treball es presentaran amb l'imprès corresponent (vegeu Annex 2), degudament emplenades i dirigides al Departament de Recursos Humans de la FBSTIB, juntament amb la resta de documentació exigida, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores, al Registre de la FBSTIB, situat al carrer de Rosselló i Caçador, núm. 20 de Palma o bé es podran remetre per correu ordinari.

El termini per presentar les sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptadors des del dia següent a la data de publicació d'aquestes bases en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Quan l'últim dia del termini sigui inhàbil, s'entendrà prorrogat al primer dia hàbil següent.

[Font: BOIB. Núm. 6. 14/01/2017]

[Foto: Infosalut]