Categoria: Recursos humans

Llistes provisionals d’admesos i exclosos de l’oposició d’especialista d’anestesiologia i reanimació de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 128, de 16 d’octubre de 2018, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), per la qual s’aproven les llistes provisionals d’aspirants admesos i exclosos del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea d’Anestesiologia i Reanimació del Servei de Salut, convocat el mes de maig de 2018, corresponent al sector sanitari de Menorca.

Els aspirants disposen d’un termini de 10 dies hàbils, comptador des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució per presentar reclamacions —que no tendran caràcter de recurs administratiu— o per esmenar—si escau— el defecte o la causa que hagi motivat l’exclusió. Les reclamacions que es presentin s’han d’entendre rebutjades si qui l’hagi presentat no apareix com a admès en la resolució en què es publicaran les llistes definitives. Qui no esmeni els defectes en el termini establit serà exclòs del procés selectiu. Així mateix, qui detecti errors en la consignació de les seves dades personals ho pot manifestar en aquest mateix termini.

L'exercici de la fase d'oposició es durà a terme el dia 27 de gener de 2019, a les 10.00 hores, a l’Hospital Mateu Orfila, Ronda de Malbuger, 1, 07703, de Maó.

[Font: BOIB. Núm. 128. 16/10/2018]

[Foto: Hospital Mateu Orfila]

Notícies relacionades a Infosalut
*12/09/2018 - Concurs oposició de FEA d’Anestèsia i Reanimació en el sector sanitari de Menorca.