Categoria: Recursos humans

Contractes de pràctiques d’estiu 2019 per estudiants universitaris a l’IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Programa de pràctiques d’estiu García-Palmer de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) pretén apropar la recerca biosanitària als estudiants universitaris, per tal d’ajudar-los en la seva preparació al món laboral i impulsar les vocacions científiques.

El programa consisteix en una convocatòria de contractes de pràctiques d’estiu per estudiants del darrer curs de Grau o Màster. S’ofereixen un màxim de 4 places a estudiants per a completar la seva formació durant els mesos d’estiu en els grups de recerca de l’Institut.

Els possibles grups receptors per aquesta convocatòria i la informació relativa a les seves línies de recerca es troba disponible a (http://www.idisba.es/cat/Recerca/Grups-de-recerca).

El programa de formació tindrà una doble vessant teòrico-pràctica i una durada de 10 setmanes entre el 1 de juliol i el 6 de setembre de 2019.

La presentació de sol·licituds estarà oberta des d’avui fins el dia 14 de juny de 2019 a les 14:00h. Les sol·licituds únicament es poden presentar davant el registre de la Fundació.

[Font: IdISBa. 04/06/2019]

[Foto Barn Images CC0 1.0 Universal]