Categoria: Estudis i projectes

L'Àrea de Salut de Menorca participa a l'estudi MeDALL

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr52L'Àrea de Salut de Menorca participa enl'estudi MeDALL per millorar el camí de la biologia i la medicina amb sistemes de precisió en les malalties al·lèrgiques. També hi han participat diferents centres nacionals i internacionals.

Maties Torrent, metge de l'Àrea de Salut de Menorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Paving the way of systems biology and precision medicine in allergic diseases: The MeDALL success story" a la revista Allergy.

MeDALL: Mecanismes de Desenvolupament de l'Al·lèrgia. L'any 2015 es va proposar un acostament innovador per desenvolupar indicadors primerencs per a la predicció, diagnosi, prevenció i objectius per a la teràpia. MeDALL vinculava la investigació epidemiològica, clínica i bàsica utilitzant un acostament esglaonat, a gran escala i integratiu.

Referència de l'article
Bousquet J, Anto JM, Akdis M, Auffray C, Keil T, Momas I, et al. Paving the way of systems biology and precision medicine in allergic diseases: The MeDALL success story. Allergy. 10 mar. 2016.
logo docusalut 16Text complet| PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]