Categoria: Estudis i projectes

Microbiologia de Son Espases participa en un article sobre la seqüència completa del genoma del micobacterium chelonae

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr384El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre la seqüència completa del genoma del Mycobacterium chelonae del cep tipus CCUG 47445. També hi han participat la Universitat de les Illes Balears, el IUNICS, la Clínica Rotger i l'IMEDEA.

Antonio Ramírez, microbiòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Complete Genome Sequence of Mycobacterium chelonae Type Strain CCUG 47445, a Rapidly Growing Species of Nontuberculous Mycobacteria" a la revista Genome Announcements.

Les cadenes de Mycobacterium chelonae s'ubiquen ràpidament als microbacteris de creixement associades a infeccions cutànies i de teixits tous, cel·lulitis, abscesos, osteomielitis, infeccions de catèter, malalties disseminades i infeccions postquirúrgiques després d'implants amb pròtesis, trasplantaments i procediments d'hemodiàlisi. En aquest article es mostra la seqüència genòmica de Mycobacterium chelonae del cep tipus CCUG 47445.

Referència de l'article
Jaén-Luchoro D, Salvà-Serra F, Aliaga-Lozano F, Seguí C, Busquets A, Ramírez A, et al. Complete Genome Sequence of Mycobacterium chelonae Type Strain CCUG 47445, a Rapidly Growing Species of Nontuberculous Mycobacteria. Genome Announc. 2016;4(3).
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Erina Gray / Mycobacterium chelonae abscesses / CC BY­ND 2.0]