Categoria: Estudis i projectes

L'Àrea de Salut de Menorca participa en un estudi sobre la relació entre el temps de televisió en infants i els resultats neuropsicològics en adolescents

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr803L'Àrea de Salut de Menorca ha participat en un estudi on s'analitza si el temps que els infants són davant la televisió és associat a llarg termini als resultats neuropsicològic en adolescents. També hi han participat diferents centres nacionals.

Maties Torrent, metge de l'Àrea de Salut de Menorca, ha participat en la publicació de l'article amb el titol "Television viewing duration during childhood and long- association with adolescent neuropsychological outcomes" a la revista Preventive Medicine Reports.

Aquest estudi té com objectiu avaluar l'associació entre el temps que es veu la televisió durant la infantesa i els resultats neuropsicològics a llarg termini en adolescents i les potencials vies d'explicació.

Referència de l'article
O'Connor G, Piñero Casas M, Basagaña X, Vicente ML, Davand P, Torrent M, et al. Television viewing duration during childhood and long- association with adolescent neuropsychological outcomes. Prev Med Rep . 2016;4:447-52.
logo docusalut 16Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]