Categoria: Estudis i projectes

Serveis de prevenció de riscos laborals de Balears participen en un article sobre la prevalència de glucèmia basal alterada en població laboral

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr308Els Serveis de Prevenció de Riscos Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears, de l'Hospital de Manacor i de l'Hospital Son Llàtzer han participat en estudi sobre les influències de variables sociodemogràfiques i hàbits saludables en una població laboral de l'àrea mediterrània en la glucèmia basal alterada. També hi ha participat el Grup Correus.

Ángel Arturo López González i Sheila García Agudo, tècnics de prevenció de l'IB-Salut; Zoe Manzanero, metgessa del treball de l'Hospital Son Llàtzer; i María Gil Llinás, infermera de l'Hospital Son Llàtzer; han publicat l'article amb el títol "Prevalencia de glucemia basal alterada (gBA) en población laboral del área mediterránea española: Influencia de variables sociodemográficas y hábitos saludables" a la revista Gaceta Médica de México.

La glucèmia basal alterada és una situació clínica intermèdia entre la glucèmia normal i la diabetis tipus 2. Es sap que un 25% de les persones amb GBA progressen a diabetes melitus 2.

Referència de l'article
López-González ÁA, Manzanero Z, Vicente-Herrero MT, García-Agudo S, Gil-Llinás M, Moreno-Morcillo F. Prevalencia de glucemia basal alterada (gBA) en población laboral del área mediterránea española: Influencia de variables sociodemográficas y hábitos saludables. Gac Med Mex. 2016;152(5):439-43.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]