Categoria: Estudis i projectes

Infermeres de Son Espases han publicat un article sobre l'atenció al nounat prematur centrada en el desenvolupament

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins-epr287Infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre l'evolució de l'atenció al nounat prematur centrada en el desenvolupament.

Mariana Gómez Bravo, Silvia Lourdes Martín Olgoso i Alba Sola Martínez, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat un article amb el títol "Evolución de los cuidados del neonato prematuro centrados en el desarrollo" a la revista Paraninfo.

En les darreres dècades l'atenció centrada en el bebè prematur ha anat avançat atès que s'ha constatat que controlant el dolor, utilitzant el mètode cangur i fent una atenció centrada en el desenvolupament neuronal és beneficiós per evitar efectes negatius en els nadons prematurs. Aquest treball es va dur a terme perquè el personal multidisciplinar ha de conèixer aquesta evolució per poder dur-la a terme. Aquest tipus de pacients necessiten una atenció especial i que sigui al més acurada possible. Per això s'han de conèixer les atencions centrades en el desenvolupament de l'infant i la família per obtenir un millor desenvolupament cerebral al final del procés.

Referència de l'article
Gómez Bravo M, Martín Olgoso SL, Sola Martínez, A. Evolución de los cuidados del neonato prematuro centrados en el desarrollo. Rev Paraninfo Digit. 2016.
Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]