Categoria: Estudis i projectes

Microbiologia de Son Espases estudia les seqüències del genoma de quatre Pseudomonas aeruginosa aïllades en pacients amb MPOC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr472El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre l'esborrany de les seqüències del genoma de quatre Pseudomonas aeruginosa aïllades obtingudes de pacients amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC). També hi ha participat el Centre Nacional de Biotecnologia del CSIC.

Antonio Barceló, microbiòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Draft Genome Sequences of Four Pseudomonas aeruginosa Isolates Obtained from Patients with Chronic Obstructive Pulmonary Disease" a la revista Genome Announcements.

Els pacients que pateixen MPOC són infectats freqüentment per Pseudomonas aeruginosa. Així i tot, el número de seqüències aïllades que causen aquest tipus d'infecció és baixa. En aquest article es presenta l'esborrany de les seqüències del genoma de quatre Pseudomonas aeruginosa aïllades obtingudes de pacients amb MPOC.

Referència de l'article
Lira F, García-León G, Oliver A, Martínez JL. Draft Genome Sequences of Four Pseudomonas aeruginosa Isolates Obtained from Patients with Chronic Obstructive Pulmonary Disease. Genome Announc. 2017;5(24):e00147-17.
logo docusalut 16Text Complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Philippe de la vie / Antibiogram of Pseudomonas aeruginosa on Mueller-Hinton agar / CC BYND 0]