Categoria: Estudis i projectes

Comares de Balears han participat en el XVI Congrés de la Federació d’Associacions de Comares d’Espanya

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

5477Comares del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears van participar en el XVI Congrés de la Federació d’Associacions de Comares d’Espanya, que es va celebrar a Gran Canària del 5 al 7 d'octubre de 2017.

S. Royo Pérez i E. Claudel Mateo, comares de l'Hospital Comarcal d'inca; P. Rodríguez García, comare de l'Hospital de Manacor; C. Azorín Tovar i L. Bassa Vanrell, comares de l'Hospital Universitari Son Espases; i L. Sorribes Bonet, comare de l'Hospital Can Misses, hi van participar amb el pòster titulat "Beneficios de la suplementación prenatal con ácidos grasos pliinsaturados de cadena larga (DHA, OMEGA) sobre el desarrollo neurológico neonatal infantil".

5477 2C. Azorín Tovar i L. Bassa Vanrell, comares de l'Hospital Universitari Son Espases; E. Claudel Mateo i S. Royo Pérez, comares de l'Hospital Comarcal d'Inca; P. Rodríguez García, comare de l'Hospital de Manacor; i L. Sorribes Bonet, comare de l'Hospital Can Misses, hi van participar amb el pòster titulat "Suplementación prenatal con magnesio para la prevención de la preeclampsia". Aquest pòster va guanyar el premi a la millor comunicació del Congrés.

A. García Girón, comare de l'Hospital Son Llàtzer; i P. González Carmona, comare d'Atenció Primària de Mallorca, hi van participar amb els pòsters titulats:

  • "Expectativas maternas vs. realidad de la maternidad".
  • "Dolor de parto: conocimientos, pecepciones y decisiones".

C. Mas Sánchez, M. Céspedes Ballona, I. Sampredo Álvarez, E. González Gonzalo, M. Paz Escribano i A. Navas, comares de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster titulat "Programa de alta precoz y continuidad de cuidados en el domicilio".

Patricia Pérez Álvarez, comare de l'Hospital Mateu Orfila; i Cristina Araceli Manrique Sintes, comare del Centre de Salut Verge del Toro, hi van participar amb el pòster titulat "Manejo ambulatorio de la incontinencia urinaria de esfuerzo y problemas asociados con gimnasia hipopresiva liderado por matrona".

Magdalena Julià Català, comare del Centre de Salut d'Alcúdia; Mateu Martorell Fullana i Myriam Molas Martín, comares de l'Hospital Comarcal d'Inca; hi van participar amb el pòster titulat "A propósito de un proyecto. matrona de planta, cuidados y alta clínica".

M. González Llovo i M. C. Meléndez Mayo, comares de l'Hospital Universitari Son Espases; C. Rodríguez Mesanza, comare de l'Hospital de Manacor; M. Trillo-Figueroa Negre, comare de l'Hospital Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "Estrógenos locales ¿son una solución?". També hi van participar l'Hospital Germans Trias i Pujol i l'Hospital Costa del Sol.

L. Sorribes Bonet, comare de l'Hospital Can Misses; E. Claudel Mateo, comare de l'Hospital Comarcal d'Inca; C. Azorín Tovar i L. Bassa Vanrell, comares de l'Hospital Universitari Son Espases; S. Royo Pérez, comare de l'Hospital Comarcal d'Inca; i P. Rodríguez García, comare de l'Hospital de Manacor, hi van participar amb el pòster titulat "Colonización mediante siembra vaginal en recién nacidos por cesárea".

L. López Sánchez, comare de l'Hospital Comarcal d'Inca; i L. Crespí Sallán, comare de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster titulat "La fístula obstétrica como consecuencia de la desigualdad en materia de salud, socio-económica y de género".

C. Rodríguez Mesanza, comare de l'Hospital de Manacor, hi va participar amb el pòster titulat "Obesidad durante el embarazo: riesgos y complicaciones. Revisión bibliográfica". També hi van participar l'Hospital Costa del Sol i l'Hospital de Jerez de la Frontera.

Web del Congrés.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: FAME / Esther Torres]