Categoria: Estudis i projectes

Atenció Primària de Mallorca participa en un article sobre la mesura de l'adipositat i la rigidesa arterial a atenció primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1El Centre de Salut Sant Agustí ha participat en la publicació derivada de l'estudi MARK sobre la mesura de l'adipositat i la rigidesa arterial a atenció primària. També hi han participat el Centre de Salut de l'Alamedilla, l'IBSAL, la Universitat de Salamanca, l'IDIAP Jordi Gol, l'IDBGI i la Universitat de Girona.

Fernando Rigo, metge de medicina familiar i comunitària del Centre de Salut Sant Agustí, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Adiposity measures and arterial stiffness in primary care: the MARK prospective observational study" a la revista BMJ Open.

El risc cardiovascular de l'obesitat augmenta potencialment per la rigidesa arterial. L'objectiu de l'article era avaluar la relació de la mesura de l'adipositat amb la rigidesa arterial en adults caucàsics amb un risc cardiovascular intermedi.

Referència de l'article
Gómez-Sánchez L, García-Ortiz L, Patiño-Alonso MC, Recio-Rodríguez JI, Rigo F, Martí R, et al. Adiposity measures and arterial stiffness in primary care: the MARK prospective observational study. BMJ Open. 2017;7(9):e016422.
logo docusalut 16Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]