Categoria: Estudis i projectes

Reumatologia de Son Llàtzer ha participat en un estudi sobre l'efecte de la vacunació prèvia i actual contra la grip A i B en el període 2010-2016

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr1El Servei de Reumatologia de l'Hospital Son Llàtzer ha participat en un estudi sobre l'efecte de la vacunació prèvia i actual contra la grip A(H1N1)pdm09, A(H3N2), i B durant el període postpandèmia del període 2010-2016 a Espanya. També hi han participat diferents centres espanyols.

Antoni Juan Mas, Inmaculada Ros Vilamajó i Mónica Ibañez Barceló, reumatòlegs de l'Hospital Son Llàtzer, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Effect of previous and current vaccination against influenza A(H1N1)pdm09, A(H3N2), and B during the post-pandemic period 2010-2016 in Spain" a la revista Arthritis Care & Research.

L'objectiu de l'article era avaluar la validesa de diferents característiques de l'espondiloartritis incloses a l'algoritme diagnòstic Berlin i l'avaluació dels criteris de classificació de la SpondyloArthritis International Society (ASAS) en una cohort primerenca de espondiloartritis.

Referència de l'article
Joven BE, Navarro-Compán V, Rosas J, Fernandez Dapica P, Zarco P, de Miguel E. Diagnostic Value and Validity of Early Spondyloarthritis Features: Results From a National Spanish Cohort. Arthritis Care Res (Hoboken). 2017;69(6):938–42.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]