Categoria: Estudis i projectes

La Societat Balear de Ginecologia i Obstetrícia va celebrar la seva Reunió Anual

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

5553La Societat Balear de Ginecologia i Obstetrícia va celebrar la seva reunió anual al Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) el 18 de novembre de 2017.

Es van presentar les comunicacions següents:

Laura Garoz, ginecòloga de l'Hospital de Manacor, hi va participar amb la comunicació titulada "A propósito de un caso: rotura uterina".

Laura Moreno i Maria Antònia Perelló, ginecòlogues de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb les comunicacions titulades:

-"Aneurisma de la vena de Galeno, a propósito de un caso".
- "Isoinmunización".

5553 3Rodolfo Moreno, Yolanda Prats i Raquel Eva Gascón, ginecòlegs de l'Hospital Can Misses, hi van participar amb les comunicacions titulades:

- "Resultados de la cersión cefálica externa en el Hospital Can Misses".
- "Disminución de la variabilidad en la práctica de cesáreas en el equipo ginecológico mediante mejora de la adecuación".

Anna Pérez, ginecòloga de l'Hospital Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Introducció del diagnòstic genètic preimplantacional a l'Hospital Son Llàtzer".

5553 4Catalina Ramon, ginecòloga de l'Hospital Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Miomatosis peritoneal. A propósito de un caso clínico".

5553 2Marta Forteza, ginecòloga de l'Hospital Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació titulada "BSGC en càncer de cèrvix".

5553 1Miquel Juan, ginecòleg de l'Hospital Son Llàtzer, hi va participar amb la ponència titulada "Prevenció de la prematuritat, situació actual".

Ana Filgueira Posse, pediatra de l'Hospital Son Llàtzer, hi va participar amb la ponència titulada "Morbiditat de la prematuritat per indicació obstètrica".

També hi van participar com a ponents l'IVI i l'Hospital Bellvitge.

Programa.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: GineBalear]