Categoria: Estudis i projectes

La Unitat del Dolor del Mateu Orfila participa en un estudi sobre l'associació de la qualitat del son, el dolor de la part baixa de l'esquena i la discapacitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr342La Unitat del Dolor de l'Hospital Mateu Orfila ha participat en un estudi sobre l'associació entre la qualitat del son, el dolor de la part baixa de l'esquena i la discapacitat. També hi han participat diferents centres espanyols.

Jorge Moyá, anestesiòleg de l'Hospital Mateu Orfila, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "The association between sleep quality, low back pain and disability: A prospective study in routine practice" a la revista European Journal of Pain.

L'objectiu d'aquest estudi era estimar l'associació entre la qualitat del son i les millores del dolor en la part baixa de l'esquena i la discapacitat entre pacients tractats pel mal de la part baixa de l'esquena en una pràctica rutinària.

Referència de l'article
Kovacs FM, Seco J, Royuela A, Betegon JN, Sánchez-Herráez S, Meli M, et al. The association between sleep quality, low back pain and disability: A prospective study in routine practice. Eur J Pain. 2018;22(1):114–26.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Cap a la Salut]