Categoria: Estudis i projectes

Cirurgia de Son Espases participa en el Congrés Regional d'Occident de Cirurgia General de l'Associació Mexicana de Cirurgia General

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6161El Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases va participar en el Congreso Regional de Occidente de Cirurgia General de l'Associació Mexicana de Cirurgia General, que es va celebrar a Michoacán del 12 al 14 d'abril de 2018. Aquest congrés és un dels més importants de cirurgia de Mèxic i hi van assistir 1.000 cirurgians.

El Dr. Gonzalo Martín, cirurgià de l'Hospital Universitari Son Espases, va ser convidat per impartir tres conferències magistrals com a professor internacional dins el congrés, pel seu treball a la Unitat de Cirurgia Colorectal de l'Hospital Universitari Son Espases en cirurgia colorectal guiada per fluorescència, la seva experiència en cirurgia robòtica colorectal també a Son Espases, junt amb la Dra. Margarita B. Gamundi, i la seva estada formativa a Seül en cirurgia robòtica avançada. A més, el Dr. Martín és editor junior de la revista Techniques in Coloproctology, per això va rebre la menció de "visitant distingit i professor internacional" del Colegio Médico de Especialistas en Cirugía General del Estado de Michoacán.

6161 1Les conferències impartides van ser:

  • "Cirugía colorrectal guiada por fluorescencia: aplicaciones y evidencia actual".
  • "Cirugía robótica colorrectal: inicio de un programa y perspectivas futuras".
  • "Enfermedad diverticular complicada" (conferencia magistral).

Programa.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: AMCG]