Categoria: Estudis i projectes

Cirurgia i Digestiu de Son Llàtzer publiquen un article sobre la utilització de stents còlics com a pont en la cirurgia de neoplàsies colorectals oclusives

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr496Els serveis de Cirurgia i de Gastroenterologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer han publicat un article sobre l'impacte de la utilització de stents còlics com a pont en la cirurgia de neoplàsies colorectals oclusives.

Antònia Crespí Mira, Juan Manuel Romero Marcos, Anabel de la Llave Serralvoa i José Andrés Cifuentes-Ródenas, cirurgians; i Carlos Dolz Abadía, digestòleg de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, han publicat un article amb el títol "Impacto de la utilización de stents cólicos como puente a la cirugía de neoplasias colorrectales oclusivas potencialmente curables sobre los resultados quirúrgicos y oncológicos" a la revista Cirugía Española.

La seguretat i els resultats oncològics dels pacients tractats amb stents còlics com a pont en la cirurgia (PAC) són controvertits. L'objectiu d'aquest estudi és avaluar els efectes sobre els resultats quirúrgics i oncològics dels stents com a PAC de les neoplàsies colorectals oclusives potencialment resecables.

Referència de l'article
Crespí-Mir A, Romero-Marcos JM, de la Llave-Serralvo A, Dolz-Abadía C, Cifuentes-Ródenas JA. Impacto de la utilización de stents cólicos como puente a la cirugía de neoplasias colorrectales oclusivas potencialmente curables sobre los resultados quirúrgicos y oncológicos. Cirugía Española. 2018.
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer. Servei de Cirurgia]