Categoria: Estudis i projectes

L'IdISBa participa en l'estudi de prevenció MooDFOOD

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr496L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha participat en la publicació de l'estudi de prevenció MooDFOOD. També hi han participat la VU University Medical Center, la University Leipzig i la University of Exeter.

Miquel Roca, investigador de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "The association between depression and eating styles in four European countries: The MooDFOOD prevention study" a la revista Journal of Psychosomatic Research.

La depressió, un dels desordres més prevalents i inhabilitants a Europa, s'ha associat amb estils d'alimentació no saludables. Com que la prevalença de la depressió i dels estils d'alimentació difereixen potencialment a Europa, l'estudi volia investigar, en una mostra gran i europea, les associacions d'història de desordre depressiu major i severitat de la depressió amb estils d'alimentació no saludable.

Referència de l'article
Paans NPG, Bot M, Brouwer IA, Visser M, Roca M, Kohls E, et al. The association between depression and eating styles in four European countries: The MooDFOOD prevention study. J Psychosom Res. 2018;108:85-92.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]