Categoria: Estudis i projectes

Infermeres de Balears participen a les 29 Jornades Nacionals d'Infermeres Gestores

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6421Infermeres d'Atenció Primària de Mallorca, el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), l'Hospital de Manacor, l'Hospital Mateu Orfila, l'Hospital Universitari Son Llàtzer i l'Hospital Comarcal d'Inca van participar a les 29 Jornades Nacionals d'Infermeres Gestores, que es va celebrar a Donostia del 6 al 8 de juny de 2018.

María Consolación Méndez Castell, subdirectora Infermera d'Atenció Primària de Mallorca, hi va participar amb la comunicació titulada "Plan de implementación del proyecto de Promoción y educación para la salud".

6421 4María Antonia Font Oliver, directora Infermera d'Atenció Primària de Mallorca, hi va participar amb la comunicació titulada "Proyecto de Intervención comunitaria de La Gerencia de AP de Mallorca".

Angélica Miguelez Chamorro, subdirectora d'Atenció a la Cronicitat, Salut Mental, Coordinació Sociosanitària i Malalties poc freqüents del Servei de Salut de les Illes Balears, hi va participar amb la comunicació titulada "Compartiendo experiencias: 10 años de Consulta joven y proyecto comunitario de la barriada Son Gotleu".

M. Montes Gili; A. Cuerva Rodríguez; J. Troya Casero i E. Genovard Riera, infermeres de l'Hospital de Manacor, hi van participar amb la comunicació titulada "Bon dia. Briefing en el área quirúrgica". Aquesta comunicació va optar al premi del comitè científic.

6421 1S. Sobrino Luengo i R. Royo Sanchez, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb l'experiència titulada "¿Por qué esperar a que enfermen? Profesionales felices: profesionales eficientes".

C. Bendito Barber; B. P. Duque González i A. Pons Torres, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, hi van participar amb la comunicació titulada "Visibilidad enfermera en las escuelas". Aquesta comunicació va optar al premi del comitè científic.

6421 2M. Calafell i C. Pujol Cañellas, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb la comunicació titulada "¿Qué motiva al personal de enfermería a solicitar un cambio de servicio".

A. Pons Torres; B. P. Duque González i C. Bendito Barber, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, hi van participar amb l'experiència titulada "Programa para personal de nueva incroporación centrado en la seguridad del paciente".

F. R. Rosal Obrador; I. Blanco Mavillard; J. Vidal Llado; E. Barcelo Llodra; T. Garcia Ruano; A. Cuerva Rodriguez i A. Perello Garcia, infermeres de l'Hospital de Manacor, hi van participar amb la comunicació titulada "Gestión clínica centrada en la eficiencia y sostenibilidad de la atención y recursos sanitarios en el Hospital de Manacor (Modelo César)".

6421 3Soledad Gallardo, gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar com a membre de la Junta Directiva d'ANDE, com a membre del comitè científic i com a moderadora d'una taula rodona.

Programa.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: ANDE / Marita Calafell / Soledad Gallardo]