Categoria: Estudis i projectes

Cirurgia de Son Espases participa en un article sobre la situació de l'hèrnia en cirurgia ambulatòria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr280El Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases han participat en un article sobre la situació actual de l'hèrnia en cirurgia major ambulatòria. També hi han participat l'Hospital Universitari Virgen del Rocío, l'Hospital IMED Levante i el Complex Hospitalari de Jaén.

Juan Jose Segura-Sampedro i Francesc Xavier González Argenté, cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Situación actual de la hernia en cirugía mayor ambulatoria" a la revista Cirugía Andaluza.

La cirurgia de paret sempre ha estat una de les principals beneficiades dels circuits de cirurgia major ambulatòria (CMA). L'ús d'anestèsia local i sedació per realitzar la majoria de procediments ha afavorit aquest tipus d'ambulatorització. L'èxit d'aquests circuits de CMA en cirurgia de paret (principalment cirurgia de l'hèrnia inguinal i umbilical) recau en una correcta selecció dels pacients i una implicació en la filosofia de cirurgia major ambulatòria per part de tots els professionals implicats.

Referència de l'article
Marchal-Santiago A, Segura-Sampedro JJ, Reguera-Rosal J, Capitán-Vallvey JM, González-Argenté FJ, Padillo FJ, et al. Situación actual de la hernia en cirugía mayor ambulatoria. Cirugía Andaluza. 2018;29(2):124-6.
Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]