Categoria: Estudis i projectes

Cirurgia de Son Espases participa en un article sobre la formació de les hèrnies de la paret abdominal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr58El Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre la formació en cirurgia de les hèrnies de la paret abdominal. També hi han participat l'Hospital IMED, l'Hospital Universitari Virgen del Rocío, l'Hospital San Pedro de Alcántara i el Comitè Científic de l'Associació Andalusa de Cirurgians.

Juan Jose Segura-Sampedro, cirurgià de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Formación en cirugía de las hernias de la pared abdominal" a la revista Cirugía Andaluza.

Les hèrnies de la paret abdominal representen una elevada prevalença en la clínica quirúrgica. Una formació adequada és imprescindible per proporcionar les millors opcions als malalts amb patologia herniària i aconseguir la seva resolució amb la mínima morbilitat. Els avenços i les innovacions actuals fan que la formació en aquesta patologia sigui un procés dinàmic que exigeix a l'especialista actualitzar els seus coneixements al llarg de tota la seva vida professional.

Referència de l'article
J. Reguera-Rosal, J.J. Segura-Sampedro, E. Perea-del Pozo, C. Maya-Aparicio JP-R, Docobo-Durántez F. Formación en cirugía de las hernias de la pared abdominal. Cir Andal. 2018;29(2):133-4.
Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]