Categoria: Estudis i projectes

Una Infermera d'Atenció Primària de Mallorca participa en un article per analitzar els factors d'estrès acadèmics en estudiants de grau d'infermeria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr346Una infermera del Centre de Salut de Santa Ponça ha participat en la publicació d'un article en el qual s'analitzen els factors d'estrès acadèmics en estudiants de grau d'infermeria. També hi han participat el Centre de Salut Ávila Sur-Oeste, el Complex Hospitalari de Navarra i el Centre de Salut Ávila Rural.

Mª Carmen Vega Martínez, infermera del Centre de Salut de Santa Ponça, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Prevalencia de estresores académicos en estudiantes de Grado en Enfermería" a la revista Metas de Enfermería.

L'objectiu era avaluar els factors d'estrès en l'entorn acadèmic dels estudiants de grau d'infermeria de la Universitat Pública de Navarra.

Referència de l'article
Rodríguez García B, Arenal Gota T, Vega Martínez MC, Blanco Montagut LE. Prevalencia de estresores académicos en estudiantes de Grado en Enfermería. Metas de Enfermería. 2018; 21(4):49-54.
Demanar aquest article al SOD

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]