Categoria: Estudis i projectes

Professionals de Son Espases, Inca i de l'IB-Salut van participar a les IV Jornades de Gestió i Avaluació en Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6436Professionals de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Comarcal d'Inca i el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) van participar a les "XIV Jornadas de Gestión y Evaluación en Salud: Hacia resultados en salud", que es van celebrar a Barcelona del 6 al 8 de juny de 2018.

Josep M. Pomar Reynés, director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "Aportación de la gestión a los resultados de salud".

6436 1Carlos Campillo Artero, professional del Servei de Salut, va participar en la taula titulada "Evaluación de resultados en salud".

Fernando J. Rodríguez Segura, Francisco Ferrer Cruz, Ramón Riba Álvarez i Antonio Juan Colombás Salas, professionals de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi van participar amb la comunicació oral titulada "App catástrofe HCIN".

Marta Torres Juan, Carlota Roca Sala i Fátima Roso Bas, professionals de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació oral titulada "La voz de los usuarios en la Unidad Funcional de Esclerosis Lateral Amiotrófica".

María Riera Sagrera, Begoña Guardiola Grau, Pilar Terrasa Sagrista, Natalia Alonso Hernández, Marta Brell Doval i Marta de La Cruz Ruiz, professionals de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació oral titulada "Comisión de mortalidad del hospital Son Espases: una propuesta para el análisis de la mortalidad hospitalaria".

María Riera Sagrera, Teresa Millán Guilarte, Elisa Torres del Pliego, Albert Pou Goyanes, Joan Vidal Puigserver i Manuel del Río Vizoso, professionals de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació oral titulada "Mortalidad hospitalaria en nuestro centro: Análisis de resultados tras revisión por juicio estructurado".

Programa.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: Fundación Signo / Pep Pomar]