Categoria: Estudis i projectes

Microbiologia de Son Espases i l'IdISBa participen en un estudi sobre el tractament amb Ceftolozane-Tazobactam combinat amb Meropenem contra la Pseudomonas aeruginosa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr294El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han participat en un article sobre l'avaluació de Ceftolozane-Tazobactam en combinació amb Meropenem contra la seqüència tipus 175 de Pseudomonas aeruginosa en un model d'infecció per fibra òssia. També hi han participat l'Hospital del Mar, el CEXS-Universitat Pompeu Fabra, l'Institute for Clinical Pharmacodynamics of Schenectady, el Laboratori de Referència de Catalunya i la University of Oxford.

Carla López Causapé,  Laura Zamorano i Antonio Oliver, microbiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Evaluation of Ceftolozane-Tazobactam in Combination with Meropenem against Pseudomonas aeruginosa Sequence Type 175 in a Hollow-Fiber Infection Model" a la revista Antimicrobial Agents and Chemotherapy.

L'objectiu d'aquest estudi era investigar l'eficàcia de Ceftolozane-Tazobactam en combinació amb Meropenem contra la resistència ampla als medicaments d'alt risc de clonació Pseudomonas aeruginosa, seqüència tipus 175 aïllada, en un hospital universitari espanyol.

Referència de l'article
Montero M, VanScoy BD, López-Causapé C, Conde H, Adams J, Segura C, et al. Evaluation of Ceftolozane-Tazobactam in Combination with Meropenem against Pseudomonas aeruginosa Sequence Type 175 in a Hollow-Fiber Infection Model. Antimicrob Agents Chemother. 2018;62(5):e00026-18.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]