Categoria: Estudis i projectes

Ginecologia de Son Espases i Son Llàtzer publiquen un article sobre el maneig del càncer de mama tractat amb teràpia neoadjuvant

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc sss125El Departament de Ginecologia i Obstetrícia i la Unitat de Càncer de Mama de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre el maneig de la cirurgia del càncer de mama tractat amb teràpia neoadjuvant.

Octavi Córdoba i Lourdes Carrillo Guivernau, ginecòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases; i Carmen Reyero Fernández, ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, han publicat l'article amb el títol "Surgical Management of Breast Cancer Treated with Neoadjuvant Therapy" a la revista Breast Care.

La teràpia neoadjuvant (TNA) permet disminuir la degradació en alguns casos del càncer de mama. En conseqüència, pot permetre un enfocament quirúrgic més conservador o fer possible la cirurgia en casos que no serien elegits com a candidats per a la cirurgia abans d'aquesta teràpia. En aquest article, es revisa l'evidència i les recomanacions per un tractament quirúrgic òptim en aquest entorn.

Referència de l'article
Cordoba O, Carrillo-Guivernau L, Reyero-Fernández C. Surgical Management of Breast Cancer Treated with Neoadjuvant Therapy. Breast Care. 2018;13(4):238-43.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal ]