Categoria: Estudis i projectes

Microbiologia de Son Espases i l'IdISPa participen en un article sobre resistència multifarmacològica de Pseudomonas aeruginosa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr359El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'IdISPa han participat en la publicació d'uns estudis in vitro i in vivo sobre l'impacte de la resistència multifarmacològica en la patogenicitat de les Pseudomonas aeruginosa.

Carlos Juan i Antonio Oliver, microbiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISPa, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Impact of multidrug resistance on the pathogenicity of Pseudomonas aeruginosa: in vitro and in vivo studies" a la revista International Journal of Antimicrobial Agents.

El cost biològic de la resistència multifarmacològica en Pseudomonas aeruginosa (PA) encara no està clara. Aquest estudi volia avaluar la relació entre la patogenicitat i el perfil de la resistència en diferents ceps de PA, incloent els clons amb més risc de ser epidèmics.

Referència de l'article
Gómez-Zorrilla S, Juan C, Cabot G, Camoez M, Tubau F, Oliver A, et al. Impact of multidrug resistance on the pathogenicity of Pseudomonas aeruginosa: in vitro and in vivo studies. Int J Antimicrob Agents. 2016;47(5):368-74.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: HanseN / Pseudomonas aeruginosa and Staphylococcus aureus colonies / CC BY­ND 2.0]