Categoria: Ajudes

La Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació ha aprovat la convocatòria 2014 d'ajudes per a contractes predoctorals Severo Ochoa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 211, de dia 30 d'agost, s'ha publicat la Resolució de 27 d'agost de 2014 de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2014 del procediment de concessió d'ajudes per a contractes predoctorals Severo Ochoa per a la formació de doctors en els Centres/Unitats d'Excel·lència Severo Ochoa, del Subprograma Estatal de Formació i de diverses actuacions del Subprograma Estatal de Mobilitat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

El Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016 està integrat per quatre programes estatals, entre els quals es troba el de Promoció del Talent i la seva Ocupabilitat en R+D+I, que al mateix temps inclou el Subprograma de Formació i el de Mobilitat.

La finalitat d'aquesta convocatòria, emmarcada dins d'aquests dos subprogrames, és l'augment qualitatiu i quantitatiu dels nous doctors, oferint-los els Centres/Unitats d'Excel·lència Severo Ochoa per realitzar les seves tesis, a través de la modalitat contractual, establint-se així una relació entre els contractes predoctorals i els centres esmentats.

Aquesta convocatòria d'ajudes predoctorals, de quatre anys de durada, incorpora una novetat important, que és estimular l'obtenció del doctorat en tres anys. També s'estimen unes quantitats per finançar les despeses de la matrícula i la mobilitat predoctoral. 

El termini per a la presentació de sol·licituds comença el dia 1 de setembre de 2014 i finalitza el 19 de setembre de 2014.

[Font: BOE. Núm. 211. 30/08/2014]

Notícies relacionades a Infosalut
*30/12/2014 - S'ha aprovat la convocatòria d'actuacions dels subprogrames de Formació i d'Incorporació.
29/12/2014 -S'han aprovat les convocatòries d'ajudes del Severo Ochoa i María de Maeztu.
*25/09/2014 - El Ministeri d'Economia ha publicat la correcció d'errors sobre la convocatòria de contractes predoctorals Severo Ochoa.
*20/05/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca prolonga els terminis de resolució per a les convocatòries dels subprogrames d'ajuda i acreditació als centres d'excel·lència Severo Ochoa.
*25/10/2013 - El Ministeri d'Economia i Competitivitat publica les bases reguladores per al Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència