Categoria: Beques ajudes i premis

Convocatòria de subvencions per a l’edició de llibres de recerca científica o de divulgació de les Illes Balears en el context de l’actual pandèmia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 93 de 13 de juliol, s'ha publicat la Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics de 8 de juliol de 2021, per la qual es convoquen subvencions per donar suport a l’edició de llibres de recerca científica o de divulgació de les Illes Balears per a l’any 2021, en el context de l’actual pandèmia de COVID-19.

Aquesta convocatòria té per objecte fomentar la investigació en temes relacionats amb les Illes Balears, donant suport a l'edició de llibres dedicats a la recerca científica o a la divulgació de temes relacionats amb la cultura, el patrimoni, la llengua o la ciència de les Illes Balears, durant el període comprès entre l'1 de desembre de 2020 i el 15 de novembre de 2021, i pal·liar els efectes directes de les mesures en relació amb la pandèmia COVID-19.

La finalitat d'aquesta convocatòria és ajudar a la recerca científica i a la divulgació de temes relacionats amb la cultura, el patrimoni, la llengua i la ciència de les Illes Balears.

El crèdit assignat a aquesta convocatòria és de 60.000 € amb càrrec al capítol 4 del pressupost de l'IEB del 2021.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds, adreçades a l'IEB, comença l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB i romandrà obert fins al dia 30 de setembre de 2021.

Les sol·licituds s'han de formalitzar obligatòriament amb els models establerts en els annexos, disponibles a la seu electrònica de la CAIB i la web de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

[Font: BOIB núm. 93. 13/07/2021

[Foto: pxhere / Libros / CC0 Public Domain]