El Servei de Reumatologia de l'Hospital Can Misses ha publicat un estudi sobre l'adaptació local de materials basats en recomanacions per a la presa de decisions compartida i el maneig de la comorbolitat en l'artritis reumatoïde. També hi han participat l'Hospital Gregorio Marañón, el Complexo Hospitalario Universitario de Vigo, l'Hospital of Galdakao Usansolo, l'Hospital Infanta Sofía, l'Hospital Parc Taulí, l'Hospital Reina Sofía, l'Instituto de Salud Musculoesquelética (INMUSC) i l'Hospital Universitario de Araba.

Llegeix més...

El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'una carta sobre els resultats de deu anys després del tancament percutani de l'apèndix de l'aurícula esquerra en pacients amb fibril·lació esquerra i contraindicacions absolutes o relatives a l'anticoagulació crònica. També hi han participat la Laval University, l'Hospital Universitario Salamanca, l'Hospital Clínico San Carlos, IdISSC, l'Hospital Clínic, l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi I Sunyer (IDIBAPS).

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), la Unitat de Recerca d'Atenció Primària de Mallorca ha participat en la publicació d'una anàlisi del cost-eficàcia d'una intervenció de canvi de comportament sanitari múltiple en persones d'entre 45 i 75 anys. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

El Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX), amb membres de la Universitat de les Illes Balears i de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), el Servei d'Ànàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari Son Espasesi Atenció Primària de Mallorca, han participat en la publicació d'un estudi sobre la malaltia del fetge gras no alcohòlic associat amb la hiperfiltració glomerular renal en adults amb síndrome metabòlica. També hi han participat Red Asistencial Juaneda, el CIBEROBN, la Universitat de Navarra i IMDEA Food.

Llegeix més...

El Grup NUCOX de (Recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en una revisió sobre l'ús de la doxorrubicina que contrarresta la cardiotoxicitat durant la quimioteràpia contra el càncer. També hi han participat la Gdańsk University of Technology, la University of Belgrade, el Migal-Galilee Research Institute i el Tel-Hai College.

Llegeix més...