El Servei de Pediatria, la Secció d'Urgències Pediàtriques i la Unitat de Pneumologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han publicat una carta a l'editor on s'analitza l'impacte de la SARS-CoV-2 en les urgències pediàtriques i ingressos de pediatria del Hospital Universitari Son Espases.

Llegeix més...

El Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espasesi l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en la publicació de les variables anatòmiques i fisiològiques amb  tècniques machine learning per a la predicció de la mortalitat en pacients traumàtics crítics dins l'estudi RETRAUCI. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i l'Hospital Universitari Son Espases han participat en la publicació d'un estudi sobre com un alt nivell de glutamat en el plasma i una baixa relació entre glutamina i glutamat s'associen amb un major risc d'insuficiència cardíaca, però no amb fibril·lació auricular dins l'estudi PREDIMED.

Llegeix més...

Les Unitats de Toxicologia Clínica dels Serveis d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), els Serveis de Medicina Intensiva i Neurologia de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un estudi sobre la disminució de la consciència en una dona després d'una sobredosi de escopolamina no sospitada. També hi ha participat l'Institut de Ciències Forenses "Luis Concheiro".

Llegeix més...