Categoria: Estudis i projectes

Utilitat de les imatges de fluorescència intraoperatòria en la cirurgia ginecològica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'una revisió sistemàtica i consens sobre la utilitat de les imatges de fluorescència intraoperatòria en la cirurgia ginecològica. També hi han participat diferents centres espanyols.

Anna Torrent, ginecòloga del'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Utility of Intraoperative Fluorescence Imaging in Gynecologic Surgery: Systematic Review and Consensus Statement" a la revista Annals of Surgical Oncology.

Aquest estudi volia revisar el coneixement actual sobre la utilitat de les imatges de fluorescència intraoperatòria en cirurgia ginecològica i donar recomanacions basades en l'evidència per millorar la qualitat de l'atenció per a dones que se sotmeten a cirurgia ginecològica.

Referència de l'article
Zapardiel I, Alvarez J, Barahona M, Barri P, Boldo A, Bresco P, et al. Utility of Intraoperative Fluorescence Imaging in Gynecologic Surgery: Systematic Review and Consensus Statement. Ann Surg Oncol. Oct 2020. doi: 10.1245/s10434-020-09222-x. PubMed PMID: 33095359.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Dones passejant / CC BY-NC-SA 4.0]