Categoria: Estudis i projectes

Rinoplàstia de preservació de segments

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament d'Otorrinolaringologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre la rinoplàstia de preservació de segments. També hi han participat My Face, Clinics and Academy de Lisboa, la Clinica Dewes i la Clínica Mario Ferraz.

Diego Arancibia Tagle, otorrinolaringologia de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "The Segmental Preservation Rhinoplasty: The Split Tetris Concept" a la revista Facial Plastic Surgery.

La rinoplàstia de preservació del dors ha experimentat avanços considerables en els últims anys, ja que molts metges han millorat i desenvolupat noves idees sobre el tema. En l'era de la cirurgia de mínim trauma, és important aconseguir un bell resultat estètic nasal amb una mínima lesió en el nas. La preservació de les principals estructures de la piràmide nasal s'ha perseguit durant més d'un segle, i des de llavors s'han descrit i desenvolupat alguns enfocaments diferents. Les seves fortaleses i febleses han estat demostrades. La demanda de perfecció de la societat actual és una raó addicional per a millorar l'estabilitat i la previsibilitat de la rinoplàstia de preservació. Descrivim una nova filosofia d'abordar el gep del dors nasal que combina tant la seguretat com la delicadesa en el tractament de les estructures anatòmiques amb l'elegància i la precisió i l'assoliment de l'objectiu estètic requerit.

Referència de l'article
Neves JC, Arancibia Tagle D, Dewes W, Ferraz M. The Segmental Preservation Rhinoplasty: The Split Tetris Concept. Facial Plast Surg. Set 2020. doi: 10.1055/s-0040-1714672. PubMed PMID: 32886949.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Pxfuel / Girl / CC BY-NC-SA 4.0]