Categoria: Ajudes

Diverses convocatòries de l'European Innovation Council dins del programa Horizon Europe

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els programes de l'European Innovation Council (EIC), anomenats Transition Open, Transition Challenge i Pathfinder, van dirigits al desenvolupament tecnològic i de negoci en diversos camps de la ciència i la innovació, com les teràpies basades en ARN per a malalties genètiques o el desenvolupament de dispositius digitals ecològics.

  1. EIC Transition Open 2022: hi ha dues dates límit per a presentar projectes, el 4 de maig i el 28 de setembre, ambdós de 2022.

Aquesta convocatòria no té una temàtica definida i està oberta a propostes de qualsevol àrea de la ciència i la tecnologia. 

  1. EIC Transition Challenge: Teràpies basades en ARN i diagnòstics per a malalties genètiques complexes o rares: hi ha dues dates límit per a presentar projectes, el 4 de maig i el 28 de setembre, ambdós de 2022. 

Les propostes presentades a aquesta convocatòria de s'hauran de centrar en un o més dels següents objectius específics:

  • Desenvolupar i validar nous diagnòstics basats en ARN i biomarcadors predictius basats en ARN que permetin un diagnòstic primerenc i més precís.
  • Dissenyar, desenvolupar i validar preclínicament noves teràpies basades en miARNs per a malalties genètiques complexes o rares.
  • Avançar, més enllà de l'estat de la tècnica, en els mètodes d'administració d'ARN, incloses les formulacions robustes d'ARNm, que permetin una administració eficaç i segura d'ARNm en les cèl·lules.
  1. EIC Transition Challenge: Dispositius digitals ecològics per al futur: hi ha dues dates límit per a presentar projectes, el 4 de maig i el 28 de setembre, ambdós de 2022. 

Les propostes presentades a aquesta convocatòria s'han de centrar en la demostració de nous dispositius o arquitectures digitals que tenguin un clar avantatge en relació amb alguna de les qüestions abans esmentades i comparades amb les alternatives existents.

  1. EIC Pathfinder Open 2022: la data límit per a presentar propostes és el 4 de maig de 2022. 

Aquesta convocatòria va dirigida als projectes amb una tecnologia radicalment nova en fase primerenca.

Característiques que ha de tenir la proposta

  • Visió convincent a llarg termini d'una tecnologia radicalment nova que tengui el potencial de tenir un efecte positiu transformador per a la nostra economia i societat.
  • Un avenç científic concret, innovador i ambiciós que permeti avançar cap a la tecnologia prevista.
  • Un enfocament i metodologia d'investigació d'alt risc/alt guany, amb objectius concrets i plausibles.

Totes les convocatòries sobre l'EIC es troben disponibles a través de l'EU tender Portal

Clicau aquí per consultar el programa de treball per al 2022 de l'EIC.

[Font: IdISBa. 01/03/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]