Categoria: Ajudes

Es publiquen les convocatòries de l'ISCIII per a finançar projectes de medicina de precisió i infraestructures científiques

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE de dia 13 de juliol de 2022, s'ha publicat l'anunci de concessió de subvencions a Projectes d'Investigació de Medicina Personalitzada de Precisió, i en el BOE de dia 14 de juliol de 2022 s'ha publicat la convocatòria de concessió de subvencions per a ajudes dins del Subprograma Estatal d'Infraestructures i Equipament Cientifico-tècnic.

Les dues convocatòries sumen 96,5 milions d'euros i tenen el suport dels fons europeus del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i s'han presentat a la comunitat científica en una sessió en línia retransmesa en obert des del canal de YouTube de l'ISCIII.

Les convocatòries, promogudes per l'Acció Estratègia en Salut (AES), són de caràcter extraordinari i s'afegeixen a les ajudes ordinàries anuals per a contractes de recursos humans i projectes d'investigació en salut (generació de coneixement), i a les que s'hi afegiran altres convocatòries, com les que coordinaran de forma conjunta l'ISCIII i el CDTI. En total, l'ISCIII destinarà més de 330 milions d'euros, un 39% més de finançament que en 2021.

Consulta aquí l'extracte de la convocatòria de Medicina de Precisió.

Consulta aquí l'extracte de la convocatòria d'Infraestructures​.

[Font: ISCIII. 14/07/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]