Categoria: Ajudes

S'obre la convocatòria de la Synergy Grant, dins del Programa de treball del 2023 de l'European Research Council

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La convocatòria de Synergy Grants és oberta a un grup de dos a quatre investigadors i investigadores principals (IP), dels quals un en serà designat com l'IP corresponsal (CoIP), que treballen junts i aporten diferents habilitats i recursos per tal d'abordar problemes d'investigació ambiciosos que no es podrien afrontar per un únic IP treballant de forma autònoma.

No es preveuen criteris d'elegibilitat específics pel que fa a la formació acadèmica per als IP en els equips de Synergy Grant. Els IP podent trobar-se a l'inici de la seva carrera investigadora i presentar un historial de fites inicials, o ésser sènior i presentar l'historial de deu anys, depèn del que sigui més apropiat segons l'etapa de la carrera investigadora de cada un dels IP que participin en el grup Synergy.

Les propostes s'avaluaran amb l'únic criteri d'excel·lència científica que, en el cas de les ERC Synergy Grants, adquireix el significat addicional de notable efecte sinèrgic intrínsec.

Un investigador principal per grup de Synergy pot estar ubicat en una institució fora de la Unió Europea o països associats.

Els grups Synergy Grants poden sol·licitar un màxim de 10 milions d'euros per un període de 6 anys. A més, es poden sol·licitar fins a 4 milions d'euros addicionals per a cobrir els costos start-up d'investigadors que es traslladin d'un tercer país a la UE o país associat, per a la compra d'equipament important, per a l'accés a grans instal·lacions o per a realitzar treball de camp.

Les subvencions de l'ERC cobreixen fins al 100% dels costos directes elegibles, més una contribució del 25% de costos indirectes.

Data límit de presentació de propostes

La data límit per a enviar propostes és el 8 de novembre de 2022 a les 17 h (hora de Brussel·les)

Per a més informació, accedeix al següent enllaç.

[Font: IdISBa. 15/07/2022]

[Foto: Iciar Martínez López]