Categoria: Ajudes

La Fundació La Marató de TV3 convoca ajudes per a projectes de recerca sobre salut cardiovascular

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objectiu és fomentar el desenvolupament de la recerca científica d’excel·lència sobre aspectes etiològics, patogènics, fisiopatològics, clínics, de prevenció, terapèutics, epidemiològics, de salut pública i de serveis sanitaris en l’àmbit de la salut cardiovascular, com a element nuclear dels projectes.

Beneficiaris

Poden presentar sol·licituds, com a responsables de l’execució científica i tècnica dels projectes de recerca als quals es refereixen aquestes bases, l’investigador/a principal en cas de projectes unitaris i l’investigador/a principal coordinador/a en el cas de projectes coordinats, que desenvolupin la seva tasca investigadora en centres públics o entitats sense ànim de lucre que disposin de la infraestructura necessària, que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit territorial previst pels estatuts de la Fundació.

Han d’estar en possessió del títol de doctor/a i acreditar una trajectòria d’excel·lència en recerca amb 5 publicacions (en l’àmbit de la salut cardiovascular) en revistes del primer quartil (Q1), durant els darrers 5 anys; 2 publicacions en la posició de primer o últim autor (en l’àmbit de la salut cardiovascular), en revistes del primer quartil (Q1), durant els darrers 5 anys.

Dotació total de les ajudes

L’import màxim de les ajudes econòmiques no podrà superar els 200.000 € per als projectes unitaris. Per a projectes coordinats en què participin dos grups, l’import màxim serà de 300.000 €. En cas de projectes coordinats de tres o més grups, l’import màxim a finançar serà de 400.000 €.

Presentació de sol·licituds

El termini de recepció de les candidatures finalitza el 8 de març de 2023.

Per a més informació, accedeix aquí a les bases completes de la convocatòria.

[Font: IdISBa. 15/02/2023]

[Foto: Tomás Ripoll]