Categoria: Ajudes

Obertura de la convocatòria europea MSCA Staff Exchanges 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les MSCA Staff exchange finança intercanvis internacionals i intersectorials a curt termini, de membres del personal implicats en activitats de recerca i innovació de les organitzacions participants. L'objectiu és desenvolupar projectes de col·laboració sostenibles entre diferents organitzacions dels sectors acadèmic i no acadèmic (en particular PIME), amb seu a Europa però també a fora.

Els intercanvis de personal estan oberts a consorcis internacionals d'universitats, institucions d'investigació, empreses, PIME i altres organitzacions no acadèmiques. 

Han d'incloure un mínim de tres organitzacions de tres països diferents, dues de les quals han de situar-se a un Estat membre de la UE o país associat a l'Horitzó Europa. Els membres individuals del personal són seleccionats per les seves organitzacions d'origen per participar en els intercanvis previstos.

Els projectes d'intercanvis de personal poden durar fins a quatre anys. La subvenció finança la mobilitat dels membres del personal en comissió de servei des d'un mes fins a un any. Un cop finalitzada la comissió de servei, el personal haurà de tornar a l'organització d'origen per transmetre els seus coneixements.

El personal finançat pels intercanvis de personal poden ser investigadors de qualsevol nacionalitat, en qualsevol etapa de la seva carrera, també personal administratiu, tècnic o directiu que participi en activitats d'investigació i innovació.

També han de participar en activitats d'investigació i innovació, o estar vinculats a elles, en la seva organització d'origen durant almenys un mes abans de la comissió de servei. Finalment, ha de tornar a la seva organització d'origen després de la comissió de servei, per transmetre els seus coneixements i fomentar la col·laboració.

El personal en comissió de servei rep una assignació complementària (per despeses de viatge, allotjament i manutenció), que s'afegeix al sou pagat per la seva organització. Igualment, rebrà una assignació per necessitats especials, si escau. També es finançaran activitats d'investigació, formació i creació de xarxes. 

Sol·licituds

La presentació de sol·licituds estarà oberta fins al pròxim 28 de febrer de 2024 a les 17 h.

Infoday

El pròxim 8 de desembre de 2023, es durà a terme una jornada informativa sobre la convocatòria en aquest enllaç.

Consulta aquí tota la informació sobre la convocatòria europea MSCA Staff Exchanges 2023

[Font: IdISBa. 05/10/2023]

[Foto: NIH Image Gallery / NEI Laboratory Research / CC BY-NC 2.0]