Categoria: Ajudes

Convocatòria de subvencions per a projectes relacionats amb la diversitat sexual i de gènere

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 74, de 16 de juny de 2018, s’ha publicat la Resolució de la consellera de Presidència, per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per dissenyar i implementar projectes relacionats amb la diversitat sexual i de gènere adreçats al col·lectiu LGTBI per al 2018.

Finalitat

La finalitat d’aquesta convocatòria és la realització de projectes i activitats per fomentar i divulgar la diversitat sexual i de gènere, garantir els drets de lesbianes, gais, trans (transsexuals i transgèneres), bisexuals i intersexuals (LGTBI) i erradicar l’LGTBI-fòbia.

Entre les accions susceptibles d’ajut, hi podem trobar:

- La creació i la realització de campanyes de difusió dels drets del col·lectiu LGTBI, de sensibilització envers la diversitat sexual i de gènere, i de prevenció de l’LGTBI-fòbia a les Illes Balears.
- L’organització de congressos, seminaris, simposis i altres activitats relacionades amb la diversitat sexual i de gènere.
- Incrementar els coneixements i potenciar les aptituds i les actituds favorables a la diversitat sexual i de gènere en tots els àmbits.
- Millorar les habilitats i les capacitats de les persones i els col·lectius LGTBI que estan en una situació de més vulnerabilitat.

Participants

Poden sol·licitar les subvencions que preveu aquesta convocatòria les associacions, federacions d’associacions, fundacions i qualsevol altra organització sense ànim de lucre legalment constituïdes i en actiu, radicades a les Illes Balears.

Import

La dotació econòmica és de 50.000 euros.

Termini

El termini per presentar les sol·licituds i la documentació requerida és d’un mes, comptador des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el BOIB.

Les sol·licituds s’han d’adreçar a la consellera de Presidència i es poden presentar en el Registre General de la Conselleria de Presidència (passeig de Sagrera, 2, Palma) o a qualsevol dels llocs que determina la legislació vigent.

[Font: BOIB. Núm. 074. 16/06/2018]

[Foto: Infosalut]

Què en diu la premsa
*27/06/2018 diariodemallorca.es - Conquistando derechos. Orgullo LGTBI.

Notícies relacionades a Infosalut
*30/05/2018 - S'augmentaran fins a 50.000 euros les subvencions per a campanyes per prevenir l'LGTBI-fòbia a Balears