Categoria: Ajudes

La Secretaria d'Estat, Recerca, Desenvolupament i Innovació aprova la convocatòria 2013, sobre actuacions del Subprograma Estatal de Formació i en el Subprograma Estatal de Mobilitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 194 de 14/08/2013 s'ha publicat la resolució de 9 d'agost de 2013, de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, per la qual s'aprova la convocatòria, corresponent a l'any 2013, de diverses actuacions contemplades en el Subprograma Estatal de Formació i en el Subprograma Estatal de Mobilitat, del Programa Estatal de Promoció del Talent i el seu Empleabilidad, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

En l'Ordre ECC/1402/2013 de 22 de juliol,es van aprovar les bases reguladores per a la concessió d'ajudes en el marc del Programa Estatal de Promoció del Talent i el seu Empleabilitat.

El Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i Innovació és l'encarregat de dur a terme les polítiques públiques de l'Administració General de l'Estat de foment i coordinació de les activitats de R+D+i.

El Programa Estatal de Promoció del Talent i el seu Empleabilitat té com a objectiu finançar i incentivar la formació i especialització dels recursos humans en R+D+I, així com facilitar la mobilitat.

Es convoquen les següents ajudes:

Subprograma Estatal de Formació:

  • Ajudes per a contractes predoctorals per a la formació de doctors.
  • Ajudes per a les matrícules en els ensenyaments de doctorat del personal investigador en formació.

Subprograma Estatal de Mobilitat:

  • Ajudes a la mobilitat predoctoral per a la realització d'estades breus en centres de R+D.

[Font: BOE. Núm. 194. 14/08/2013]

Notícies relacionades a Infosalut
*30/12/2014 - S'ha aprovat la convocatòria d'actuacions dels subprogrames de Formació i d'Incorporació.
*22/07/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca ha aprovat la convocatòria de dos subprogrames relacionats amb la R+D+I.
*12/11/2013 - El Ministeri d'Economia i Competitivitat publica les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Estatal de promoció del talent i la seva empleabilitat.